Amasya İtimat

2021 Yılı Bali Balayı Turları Fırsatları

Yemyeşil yeşil tepeler ve tertemiz beyaz kumları ile Bali Turu ‘deki tatiller, bozulmamış lüksün en güzel örneğini sunar. Çeşitli kumsallarında kendinizi eşsiz bir kültüre bırakmak istiyorsanız, sizi bu derin ruhsal ve benzersiz güzel adada büyüleyecek bolluk bulacaksınız.

Kusursuz plajlardan, birinci sınıf restoranlar ve mükemmel sörf, dalış ve şnorkelli yüzmeden, doğal yaylar, volkanlar ve pitoresk pirinç tarlalarına kadar Bali, lüks bir tatilden istediğiniz her şeye sahiptir. İster tarih tutkunu, ister adrenalin bir eskrimci veya bir kaplıca sever olun, nereye giderseniz gidin, Bali’nin eşsiz manevi atmosferi belirgindir. Her dükkânın, evin ve restoranın dışındaki Hindu tanrılarına, ülkenizde nereye giderseniz gidin geleneksel gamelan müziğinin sesini duyduğunuz küçük teklifleri göreceksiniz. Güzel süslü Hindu tapınakları, görkemli volkanları ve barışçıl pirinç tarlaları ile Bali, herkes için bir şeyleri olan eşsiz bir mücevherdir.

Bali balayı turları ile kültürel kalbi ve manevi başkenti olan Ubud’a seyahat ederek tanımaya başlayın. Her tarafta lotus göletleri, pirinç tarlaları ve tropikal ormanlarla çevrili olan Ubud, rahat bir tempolu ve 5 yıldızlı bir tatil için mükemmel bir otantik atmosfere sahiptir. Zanaat pazarına merak etmeden önce, kutsal maymun ormanları kutsal alanındaki tapınakları ziyaret ederek başlayın; düzinelerce yetenekli esnaf, süslü ağaç işleri, mücevherat, tütsü ve tekstil satıyor. Ayrıca, Bali ve Asya’nın diğer mutfakları satan restoranlar ve kafelerde muhteşem bir çeşitlilik bulunmakta.

Nusa Dua, yemyeşil bitki örtüsüyle ve en muhteşem Bali Otelleri ile çevrili, muhteşem bir beyaz kumun bulunduğu bir tatil cenneti. Adanın güneyindeki bir yarımada üzerinde yer alan tesis, bakımlı bahçeler ve mükemmel plajlarla keyifli bir şekilde bakımlı. Sanur, beyaz kumlu plajı, zengin otelleriyle ünlü büyük bir üs olup, çıkmak ve keşfetmek isteyenler için yerel restoranlar ve barlar sunmaktadır.

Yorum Ekle