Amasya İtimat

YILMAZ GİYİM KIŞ SEZONUNA HAZIR

İlçemizde uzun zamandır esnaf olarak  hizmet veren YILMAZ  GİYİM ve SÜPER ÇOCUK mağazası sahibi Necati Yılmaz  2014-2015 sonbahar ve kış sezonuna  hazır.

Pazarcılar caddesinde açtığı iki katlı mağazası ve çocuk kıyafetleri için açtığı “Süper Çocuk” mağazası  ile giyim sektöründe  isim yapan  “Yılmaz Giyim “ mağazasında binlerce çeşit ürünler ile ilçe halkına hizmet veriyor.

Yöneticisi işadamı Necati Yılmaz ;”Taşova ‘da  çocuk giyimi ile mağazamızda binlerce çeşit ürün var. İlçe halkı bu yüzen başka yerlere gitmeye  gerek görmüyor.Her kesimin bütçesine hitap eden fiyatlarla satış yapıyoruz.Kaliteyi bizden uygun fiyatla satın Yılmaz  Giyim  yeni sezon kışlık kıyafetlerin yanı sıra ile her okul  öğrencilerinin  okul formaları ve kıyafetlerini  özel dikim ile hizmete sunuyor. Üst katta  her marka ve beden takım elbiseleri,uygun fiyata  sunarken, alt katta   çeşitli renk ve modelde bay bayan giyim ürünlerini sergiliyoruz.”dedi

Kurban Bayramı ve kış sezonunda “Süper Çocuk” mağazası ile hizmet veren Yılma Giyim   yeni tarz   model  ve  kıyafetleri ile  yeni sezon ürünlerini satışa sunuyor.

YILMAZ GİYİM  Sonbahar ve kışlık yeni ürün yelpazesi ile müşterileri bekliyor.

HABER VİDEOSU

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.