Amasya İtimat

TEMİZLER PİDE LAHMACUN VE PİZZA SALONU DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI

        Temizler  pide ve lahmacun salonu Yeşilırmak Mahaallesi Pazarcılar Caddesi  Esnaf Odası birinci katında   muhteşem bir tören ile açıldı.

İ       lçemizde uzun yıllar  pişirdiği pide ve lahmacunları ile halkımızın beğenisini kazanan Mahmut Temiz  ve Kardeşleri 6 Kasım 2013  Çarşamba günü saat 12.30 ilçemizin modern,hijyenik ve ferah  Pide ve lahmacun  salonunu  hizmete açtı.  Kısa bir açılış konuşması yapan Tayfun Temiz;” 14  yıldır  siz müşterilerimizin beğenisini kanan pide işini yapıyoruz ,sizlerin sayesinde bu günler geldik  Allah razı olsun ,sizlerin teveccühe layık olmaya kardeşlerim ve çalışanlarım adına  teşekkür ediyorum “dedi. Sırası ile Belediye Başkanı  Özgür Özdemir ve kaymakam  Engin Uysal birer konuşma yaptı.Açılış duasından sonra  Kaymakam Engin Uysal ve Belediye Başkanı Özgür Özdemir açılış kurdelesini kesti. Hazırlanan Pide fırını tezgahında  sürpriz olarak “Kaymakam Pidesi” kesen Kaymakam   Uysal ve davete katılan Belediye Başkan aday adaylarına ve davetlilere bide ikramı yapıldı.

    “Göz aldanır damak aldanmaz,Pide Bizim İşimiz “ parolası ile devam eden  Temiz Kardeşler pide salonu evelere  servis yapıyor ,özel günlere siparişler  alıyor.

 

 Temizler Pide salonu

 Tel:    312 0911

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.