Amasya İtimat

Taşova’da FARKLI BİR LEZZET..

Çok zengin de olsa insan, üç öğün aynı tip yemekleri en kaliteli biçimde de olsa yemekten zaman  içerisinde usanabiliyor.                                                                                                                      İlçemizin “Coğrafi Işaret ve Geleneksel Ürün Adı Tescili” alma potansiyeli taşıyan ürünleri arasında olan Erbaalıların yemek için ilçemize geldiği enfes “Taşova Döneri”ni bile insan hergün yese bıkıyor.

Dönemsel olarak yapılan kelle kebap, kokoreç, midye tava gibi ürünlerin tüketicisi olan Taşovamızda iki genç midye satışını başlattılar.

Eren Şahin ve Şehmuz Üzgün isimli iki kafadar, ilçemizin en işlek kavşağı olan Çağpar caddesi ile Cumhuriyet caddesinin kesiştiği noktada midye tava tezgah açtılar.                       

Yorum Ekle