Amasya İtimat

ŞEHİD YAZICIOĞLU VEFATININ 13. YILDÖNÜMÜNDE GÜZEL BİR ETKİNLİKLE YAD EDİLDİ

Büyük Birlik Partisi’nin, 13 yıl önce helikopter kazasında şehit olan kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ilçemizde bir etkinlikle yad edildi

28 Mart 2022 Pazartesi günü akşamı Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda, İyilik Hareketi Derneği tarafından düzenlenen anma programında; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Mustafa Gürel Kur’an-ı Kerim okudu.  Programı İyilik Hareketi Derneği Başkanı Şair-Yazar Kasım Alper Özdemir sundu.

25 Mart 2022 günü toprağa verdiğimiz  Muhittin Gündoğdu’nun oğlu Emin Ersagun Gündoğdu’ya plaket verildi.

Dernek Başkanı Kasım Alper Özdemir, Yazıcıoğlu’nun ömrünü vatanına, milletine ve dinine adadığını anlatarak, “Türk İslam dünyasının mümtaz şahsiyeti, dava adamı, vatan ve bayrak aşığı gönül insanı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ağabeyimizi vefatının 13. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletin istikbalini kendi istikbalinden üstün tutmuş gerçek bir Türk sevdalısıydı. Mücadelesinden hiçbir zaman taviz vermemiş ve devletine de küsmemiştir. Siyasette ise Allah rızasını ve her zaman milletin geleceğini düşünmüştür. Başta merhum Muhsin Yazıcıoğlu olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

Program, ney dinletisi, Muhsin Yazıcıoğlu’nun dönem arkadaşı yazar Haşim Akten’in konferansı ve semazen gösterileri eşliğinde Kasım Alper Özdemir’in, Yazıcıoğlu’nun şiirlerini okuması ve Yazar Haşim Akten’in kitaplarını imzalaması ile sona erdi.

 

 

Yorum Ekle