İL GENEL MECLİSİ BAŞKANINA ZİYARET..

0
2
İl Genel Meclisi’nde 1 Nisan 2026 günü gerçekleştirilen başkanlık seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Akın Yağız Demirelli, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Genel Meclis Üyesi Nihat Derici’ye karşı 12’ye 10 oyla seçimi kazanmıştı.
TAŞDEF Taşova Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Usta ve beraberindeki heyet 1 Haziran 2026 Pazartesi günü İl Genel Meclisi Başkanı Akın Yağız Demirelli’yi ziyaret ettiler.
Ziyaret sonrası TAŞDEF Taşova Dernekler Federasyonu  Başkanı Ahmet Usta bir paylaşım yaptı:
”2024 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Suluova İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilmiş, 2024–2026 yılları arasında İl Genel Meclisi Başkan Vekilliği görevini yürütmüş Sn. Akın Yağız Demirelli’nin 1 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirilen seçim sonucunda Amasya İl Genel Meclis Başkanı olarak seçilmiş olması dolayısıyla; Memleketimiz ve hemşerilerimiz adına yapacakları çalışmaların hayırlara vesile olması temennilerimizi, gayretleri süreci itibarıyla da kolaylıklar dileklerimizi TAŞDEF heyetimiz ile iletmekten onur duyduk.
TAŞDEF Ziyaret Heyeti; -Sn. Alparslan Atılgan TAŞDEF Yönetim Krl. Bşk.Yrd.
-Sn. Dursun Önder Amasya İli Taşova İlçesi Çakırsu Köyü Yrd. ve Day. Drn. Yön. Krl. Bşk. -Sn. Cengiz Yücel Amasya Taşova Şahinler Köyü Eğ. Kül. ve Day. Drn. Yön. Krl. Bşk. Saygılarımızla”
 

Yorum Ekle

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz