Amasya İtimat

ANKARA’DA KİTAP FUARI../ Müzeyyen Keskin

Eylül Fuarcılık tarafından düzenlenen; 17. Ankara Kitap Fuarı 18-21 Mart 2022 tarihleri arasında çok sayıda yayınevleri, şairler, yazarların katıldığı fuar ATO CANGRESİUM’da gerçekleşmiştir.
Yoğun ilginin olduğu kitap fuarın da İLESAM GENEL MERKEZİ üyelerine İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız’ beyefendiye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. İLESAM Stantında üyeleri kendilerini ve eserlerini tanıtma fırsatı buldular.
Benim de 27 Mart 2022 tarih ve 14.00- 16.00 saatleri arasında imza günüm vardı. Şiir,  sohbet, imza güzel tanışmalar imzalar devam etti.
Yeni çıkan kitaplarımız ŞİMAL YILDIZI OL GÜLŞEN AMASYA ve ÖKSÜZ BIRAKIP GİTTİNİZ, Proje çalışmam olan AMASYA SEVDASI gibi kitaplarımız tanıtıp, imzaladık.
Aynı saatte Birleşen Yürekler Derneği Başkanı Alparslan Demirbilek  de vardı. Memnun oldum tanıdığıma. Karşılıklı kitaplarımızı imzalayarak armağan ettik.
Ulvi Alakbarzade tarafından tanıdığım Azerbaycanlı Efsun Dergisi sahibi güzel arkadaşım Terane Musayeva hanımefendi kitabımızı imzalatarak edindi. Teşekkürler dostluğumuz kardeşliğimiz daim olsun inşallah.
Gelmek isteyip de gelemeyen değerli dostlarım telefonlarla arayarak mazeretlerini bildirdiler. İnce davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Her zaman ki gibi sevgili kardeşimin objektifinden anı fotoğrafları çekerek tarihe not düştük. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi bildiriyorum. Selamlar, saygılar, sevgiler gönderiyorum. Bir daha ki fuarda, güzel etkinliklerde buluşmak üzere. Allaha emanet olunuz. Hoşcakalınız.
Müzeyyen Keskin
AMASYAŞAT BAŞKANI
05amasyam-05 Kültür, Haber,  Magazin 2022

Yorum Ekle