Amasya İtimat

Twitter Fenomeni Murat’ın son ünlü takipçisi kim?

Halen Gaziantep Büyük şehir Belediye Başkanlığı görevini ve dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e attığı bir tweetle  hayatı değişen Murat’ın 2013 yılı Ekim ayında 11 bin 686 takipçisi 111 bine yükseldi.

İlçemiz Hükümet caddesinde ikamet eden ve  “Fitnatmurat” ismiyle sosyal medya fenomenleri arasına giren spastik engelli Murat Saraç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sosyal medyada kendisini takip etmesinin kendisini çok memnun ettiğini söyledi. Murat  Saraç:  “Başbakanımızın beni takip edeceğini beklemiyordum, takip etmeye başladığını görünce çok mutlu oldum”  “Annesi ve anneannesiyle yaşayan 16 yaşındaki Murat, ”3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısı ile Başbakan  Ahmet Davutoğlu’na sosyal medya vesilesi ile ulaştı. Çağrıya karşılık veren Başbakan Davutoğlu, Saraç’ı takip etmeye başladı .Başbakan Davutoğlu’nun kendisini takip etmeye başlamasını sevinçle  karşılayan Saraç, ”Başbakan’ın kendisini takip edeceğini beklemediğini, takip etmeye başladığını gördüğünde çok mutlu olduğunu, Başbakan’ın televizyondaki konuşmalarını hiç kaçırmadığını ve hayranlıkla takip ettiğini, evde otururken birden aklıma Başbakan’a tweet atmak geldi. Başbakanımızdan 3 Aralık Günü olması dolayısıyla kendisinden beni takip etmesini istedim. Başbakan da beni kırmadı, çok kısa bir süre sonra takip etmeye başladı, çok şaşırdım, bana sürpriz oldu ve mutlu oldum” dedi. Davutoğlu’nun kendisini takip etmeye başlamasının ardından takipçi sayısının  arttığını söyleyen Saraç, Sosyal medyada 111 bin takipçisinin olduğunu belirterek, ”Geçen yıl Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğünü ve bu görüşmeyi unutamadığını, Başbakan Davutoğlu’nu da görmek istediğini” belirtti.

Zekasıyla çevresindekileri hayrete düşüren Murat Saraç’a evde öğretmeni Sabiha Torun tarafından özel eğitim veriliyor olup, bilgisayarı çok güzel kullanan Murat, aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı.

 

IMG_4847IMG_4850

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.