Amasya İtimat

3000 Mont dağıtılıyor..

İyilik Hareketi gönüllüleri hayırda yarışmaya devam ediyor.

Yaklaşık beş yıldır kış aylarında Türkiye genelinde binlerce mont ve bot dağıtımı yapan İyilik Hareketi gönüllüleri yine hayırseverlerin destekleri ile güzel işlere imza atmaya devam ediyor..

İyilik Hareketi öncüsü Kasım Alper Özdemir; ”Geçtiğimiz yıllarda Amasya ve Taşova genelinde beş bin civarında bot ve mont dağıtımında bulunmuştu ekiplerimiz. Bu sene önceliğimiz deprem bölgesinde olacaksa ve orada faaliyetlerimiz ve kardeş derneklerimiz olduğu için Hatay Kırıkhan Aktepe, Osmaniye, Malatya Akçadağ olmak üzere bir çok köyde faaliyetlerimiz devam ediyor.

Her daim yanımızda olan dostlarımıza teşekkür ederiz. Bizim kimseyle ne yerelde ne genelde bir yarışımız yok. Allah rızası için mücadeleye devam ediyoruz. Bu benim yirmi yıllık sanat hayatımdaki misyon ve on yıldır yapmış olduğumuz iyiliklerde ortada.

Amacım Taşova ve Amasya’da bir iyilik ateşi yakmak idi ve bunu başardık. Kimsenin yapamadığı işleri yaptık ve hizmete devam ediyoruz.

Bu arada herkesin iyilik yapma hakkı vardır ama kimse bu alanda bizi kendine rakip görmesin. Bizim vizyonumuz ortada. Ortak çalışmak isteyen herkese de kapımız her daim açık” dedi.

İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ne örnek çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorum Ekle