Amasya İtimat

2013-2014 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN

       

         Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki okullarda  öğrenciler 2013-2014  eğitim öğretim yılına 16 Eylül 2014 Pazartesi günü çalan ilk ders zili ile merhaba dedi.

    Öğrenciler ve öğretmenler üç ay süren yaz tatilinin ardından pazartesi günü, 13 Haziran 2014’e kadar sürecek yeni eğitim-öğretim yılı maratonuna başladı. 


 Bu eğitim-öğretimin yılının birinci dönemi 24 Ocak 2014’te sona erecek. Yarı yıl tatili, 27 Ocak-7 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacak. İkinci dönem ise 10 Şubat 2014 tarihinde başlayacak.

       Bu sene Taşova’da eğitim-öğretim yılı birçok yeniliklerle başlıyor. Sağlık Meslek Lisesi yeni hizmet binasına taşınırken,200  kişilik Orta Öğretim Öğrenci Yurdu bu yıl öğrenci alıyor. Taşova Lisesi de  Çok Programlı Lise adı ile yeni bir lise oluyor. Anadolu Lisesi yeni atanan öğretmenlerle kadrosunu tamamlayarak bu yıl rahat bir eğitim öğretim dönemi geçirecek. Rönesans firması tarafından yaptırılan Yüksek Okulun temeli atıldı inşaatı hızla devam ediyor.İlçe Emniyet Müdürlüğümüz  öğrencilerin güvenli bir şekilde taşonması için tüm taşımalı araçarı denetledi. Öğrenci güvenliği için alınan  bir dizi önlemler  yanında,Ayrıca Ataürk Bulvarı  üzerinde  öğrencilerin okula  geçişlerini kolaylaştırmak için trafik polisleri görev yapıyor.

    Kayıt yaptıran öğrenciler ile ilçemize yeni atanan öğretmenlere hoş geldiniz diyoruz. Anadolu Lisesi yeni atanan öğretmenlerle bu yıl rahat bir eğitim öğretim dönemi geçirecek.Buralara gelen öğrencilerimize en kaliteli eğitim hizmetini sunmanın gayreti içinde olacaklarını,Bunun karşılığında öğrencilerde çok çalışmalarını bekliyoruz.

     Biz de yeni eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize, öğretmen ve öğrencilerimiz ile velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

DSCF0840 DSCF0842 DSCF0839 DSCF0844

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.