Amasya İtimat

MHP KADIN KOLLARI SERHAT TEKSTİLİ ZİYARET ETTİ.

             Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları  SERHAT  TEKSTİL’İ  ziyaret  etti.

     MHP Kadın Kolları üyeleri ve partili bayanlar, Hüdaye Cebe başkanlığında saat 12.00 de Serhat Tekstil  işletmecisi İlhami Tombul’u ve çalışanları iş yerinde ziyaret ederek sorunları dile getirdiler. İşletmeci İlhami Tombul,böyle anlamlı bir ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirerek teşekkür etti.Tombul, kendisinin Taşova’lı olduğunu burada bu iş yerini açarak,Taşova  insanına faydalı olmak istediklerini söyledi.Ancak iş yerimizde çalıştırmak üzere işçi sıkıntısı çektiklerini  açıkladı. Tombul,”İş yerimizde  çalışan işçilerin çoğunluğu Erbaa’dan geliyor.İlçemizden yok denecek kadar az işçimiz var.Daha önceden açılan birkaç  iş  yerinde ücret mağduru   çalışanlar sebebi ile  işçi bulmakta zorlanıyoruz.Bizim iş yerimizde çalışanın alnın teri  zamanında ödenmiştir ve ödeniyor.Sizlerin iş yerimizi ziyaret ederek çalışanı ve iş yerimizi  görmeniz ile umuyorum ki yarından tezi yok  çalışmak isteyen bayan kardeşlerimiz olacaktır” dedi.

            MHP Meclis Üyesi Kontenjan adayı Hüdaye Cebe  iş yeri sorunlarını diledikten sonra ,”İlçemizde özellikle bayanların istihdam edildiği böyle iş yerlerinin olması bize güven veriyor.Bize  30 Mart Seçimleri ile Belediye Başkanlığı görevini verildiğinde  bu tür iş yerleri ile daha yakından ilgilenip sorunları birlikte çözeceğiz.Bu günden itibaren sizin sorunlarınız elbette ki bizim de sorunumuzdur. Bu ilçenin insanı bizim insanımız. Sorunlarınız çözümlenmeyecek sorun değil,Biz MHP olarak daima yanınızda yer alacağız.30 Mart seçimleri ile Belediye Başkanlığı  hizmeti bize verildiğinde hep beraber  sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

           MHP Kadın Kolları üyeleri, çalışan bayanlarla ilgilenerek sorunlarını dinledi,iş tezgahlarında  çalışarak yanlarında olduğu görüntüsünü sergiledi aile fotoğrafları çektirdi.

DSCF6126 DSCF6127 DSCF6128 DSCF6133 DSCF6132 DSCF6131 DSCF6130 DSCF6129 DSCF6134 DSCF6135 DSCF6136 DSCF6138 DSCF6139 DSCF6145 DSCF6143 DSCF6142 DSCF6141 DSCF6140

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.