Amasya İtimat

TAŞOVA SİZİNLE GURUR DUYUYOR

 

 

       Hentbol erkekler 1. liginin iki güçlü ekibi 3 Kasım 2013 pazar günü saat 15.00 de Taşova kapalı spor salonunda karşılaştılar. 

       Seyircininde büyük ilgi gösterdiği  maçta şampiyonluk mücadelesi veren iki takımının karşılaştığı maçta ilk golü deplasman ekibi Rainbov Kayseri Spor buldu  daha sonra maçta üstünlüğü ele alan  Taşova Yibo bulduğu goller ile ilk yarıyı 17-11 önde kapattı. 

        Maçın ikinci yarısında da çekişme , mücadele ve heyecanın hiç düşmediği maçta  taraftarınında desteğini arkasına alan Taşova  Yibo rakibi Rainbov Kayseri Spor’u 11 sayı farkla 38-27 yenerek averajla olan liderliğini puan farkıyla  sağlamlaştırdı. 

        Maçı Kayseri’den gelen yaklaşık 50 kişilik Rainbov Kayseri Spor taraftarıda izledi. 

        Taşova Yibo antrenörü Sercan Şenel “Ligde şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz

en güçlü rakibimiz olan Rainbov Kayseri Sporu zorlu geçen bir sonunda mağlup ettik.Bütün oyuncularımız maç boyunca disiplini hiç elden bırakmadılar

Elde ettiğimiz bu galibiyetle averajla bulunduğumuz liderlik koltuğuna puan farkıyla ele geçirdik.Tüm oyuncularımı ve bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızı kutluyorum”dedi.

 

          Rainbov Kayseri Spor antrenörü Yücel Şimşek “Güzel ve zevkli bir maç oldu.Biz bire bir pozisyonlarımızı kaçırdık ve çok hata yaptık rakibimiz az hata ile oynadı ve maçı kazandılar”dedi.

 

Müsabakayı Sivas Bölgesinden Ebubekir Poyraz ile Mahmut Poyraz yönetirken masa hakemleri Amasya bölgesinden Gül Koç ile Serap Özmumcu yaparken maçın gözlemcisi ise Ordu bölgesinden Ümit Öğünç yaptı.

 

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.