Amasya İtimat

TAŞOVA’nın ADI YİNE YOK…

GSB Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan  Davulcu sosyal medyada yaptığı paylaşımda  Spor  Bakanlığının  Amasya’da spor yatırımlarını açıkladı ancak açıklanan listede  Taşova yok!                                                                                                                  ‘Gençlik ve Spor yatırımları Amasyamızda hız kesmeden devam ediyor.
Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatları ve olurları, Milletvekillerimiz, Valimiz, İl Başkanımız, İl Müdürümüz ve nacizane bizlerin takipleriyle yeni yatırımlarımız memleketimize hayırlı olsun.
İnşallah Amasya yetiştirdiği şanlı şehzadelerin ardından, başarılı sporcular da yetiştirerek göğsümüzü kabartmaya devam edecek.’

Şehir stadyumunun çevresinin açık olmasından dolayı kontrol altında olmadığı ve en önemlisi vatandaşların insanı bir ortamda maç izlemeleri için bir tribün ve bu tribünün altına sporcuların, görevlilerin ve hem de hakemlerin insanca maça hazırlanacağı soyunma odaları yapılması. Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç’ın bu konuda verdiği sözü de unutmuş değiliz.

Yorum Ekle