Amasya İtimat

DERNEK ve MUHTARLIK İŞBİRLİĞİNİN BAŞARISI…

İstanbul’da faaliyet gösteren Belevi Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  ile Belevi köyü muhtarlığı Belevi köyü için “Hep birlikte el ele Hedefe” sloganı ile eski belediye binasının çok amaçlı Sosyal Donatı projesi için 2018 Aralık ayında bir kampanya başlatmıştı.

Köy konağı, misafirhane, yemekhane-düğün salonu, Muhtarlık odası Dernek odasının bir yere toplamasını hedefleyen projenin yemekhane kısmı bitirilerek açılmış ve Yemekhanede ilk kez 31 Mayıs 2019 Cuma günü akşamı iftar yemeği verilmişti.

Kurban bayramı, projenin tamamının bitirilerek açılışının yapılması hedefleyen Belevi Kasabası Derneği ve Köy Muhtarlığı hedefini tutturdu.

Belevi Kasabası Derneği ve Köy Muhtarlığının Belevi köyüne kazandırmış olduğu köy konağının açılış töreni, 12 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 11.00’de Belevi Merkez camiinde yapılacak Mevlid-i şerif sonrası Saat 13.00’de gerçekleştirilecek.

Belevi Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Hacı Taşova ve Belevi  köyü Muhtarlığı  adına Servet Şenel, ”Açılış törenimize ve 13 Ağustos 2019  Salı günü Baldıran Yaylasında yapacağımız şenliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.”  dediler.

Yorum Ekle