AMASYA’DA TÜRK EĞİTİM-SEN İSTİŞARE TOPLANTISI GÖRKEMLİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Amasya’da Türk Eğitim-Sen tarafından düzenlenen il istişare toplantısı, yoğun katılım ve geniş bir organizasyonla gerçekleştirildi. Büyük Amasya Otel’de yapılan toplantıya, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sunay Kabayel’in yanı sıra il ve ilçe yönetimleri ile üniversite temsilcileri katıldı.
Toplantıya Taşova İlçe Temsilciliği adına İlçe Başkanı Cafer Çakraz ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Ahmet Özay, Çetin Fırat, Gökhan Yılmaz, Oğuzhan Kadir Yolacan, Mehmet Günaydın, Yusuf Keskin ve önceki dönem ilçe temsilcisi Gülahmet Yolacan iştirak etti.
Program kapsamında, görevini devreden ve emekli olan ilçe başkanlarına plaket takdim edilerek bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.
Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Sunay Kabayel ve İl Başkanı İlker Özel, eğitim çalışanlarının sorunları, sendikal çalışmalar ve geleceğe yönelik hedefler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Karşılıklı istişarelerin yapıldığı program, katılımcıların dilek, temenni ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.












