Amasya İtimat

AMASYA MİLLETVEKİLİ BOSTANCI BAYRAMLAŞMAK İÇİN İLÇEMİZE GELDİ.

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili,  Amasya Milletvekili Naci Bostancı , 13 Eylül 2016 Salı  ( Kurban Bayramının ikinci günü) parti teşkilat binasında vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti İlçe Başkanlığı  salonunda yapılan bayramlaşma törenine; Amasya il Başkanı Mehmet Ünek, Belediye Başkanı Bayram Öztürk. İl Genel Meclisi üyesi Gönül Hayati Özkan,Yusuf  Koca, İlçe  Başkanı Tekin Sobacı ve partiler katıldı.

Bayramlaşma sonrası ilçe teşkilat binasının salonunda  gündemi değerlendiren  Bostancı ; “15 Temmuz’da bu alçaklar memnun olmadıkları millet iradesine karşı, askerin içine girmiş bir grup terörist marifeti ile darbe girişimine kalkıştılar. ama başaramadılar.” dedi.

“Cumhuriyetin taşının üzerine kim bir taş koyduysa, aklı, fikri ve inancı ne olursa olsun o insanların elini öperiz.” diyen Bostancı, “Her kim de bu cumhuriyetin aleyhine en ufak bir iş yaptıysa o insanlar, o çevreler hasmımızdır,  bunları kabul etmeyiz, mümkün olursa doğru yola çevirmeye çalışırız, olmaz ise hasım olarak görürüz. Çünkü bu millet, bu milletin geleceği herkesten ve her şeyden değerlidir.” ifadesini kullandı.

Naci Bostancı, 15 Temmuz’da sadece FETÖ mensuplarının derslerini almadığını, onları arkasındaki güçlerin de derslerini aldığını dile getirdi.

FETÖ ile yapılan mücadelenin hukuk temelinde sürdürüleceğinin altını çizen Bostancı, “FETÖ denen terör örgütü ile mücadele ederken hakkaniyet ve adaletle sürdürülmesi önemli, buna dikkate ediyoruz.  Arada hatalar olabilir, bu hataları telafi etmek bizim boynumuzun borcu. Bir darbe girişimi oldu. Devletin içerisinde stratejik kurumların içerisine sızmış bir çete bu kurumların kılık ve kıyafetleri altında bu ülkenin milli iradesine, milli varlığına, ortak kaderine ve geleceğine karşı bir suikast girişiminde bulundu. Bu alçakların görülenden baret olmadığını, arkasında başka güçlerin bulunduğunu biliyoruz.” değerlendirmesini yaptı._mg_7797 _mg_7799 _mg_7800

 

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.