Amasya İtimat

HALUK İPEK KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak 26. dönem milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti Amasya ikinci sıra adayı Haluk İpek, 24 Ekim 2015 Cumartesi günü ilçemiz köylerini ziyaret ett.

İlçemizde Memur-Sen üyeleri ile yaptığı toplantıdan sonrasında; Türkmendamı, Çaydibi, Mercimek, Destek, Boraboy, Uluköy, Hacıbey ve annesinin doğum yeri olan Güvendik (Herizdağ)  köylerini ziyaret etti. Haluk İpek konuşmasında, “Güzel Anadolu’nun, Taşova’nın vefalı, vatanını, devletini, bayrağını, milletini seven insanları. Uzun süredir milletimiz için siyasi mücadele veren bir kardeşiniz olarak, sizlerin içinden, bu topraklardan yetişen bir hemşehriniz olarak ve Ak Parti’nin kuruluşu da dahil olmak üzere bugüne kadarki sürecin tamamını bizzat yaşayarak tecrübe eden bir siyasetçi olarak şunu ifade etmeliyim ki, ülkemizin bugüne kadar en önemli seçimi 1 Kasım seçimleridir” diye konuştu.

İlçemiz Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve Ak Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı’nın da katıldığı ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet edip diğer partileri  tenkit eden İpek, “Ne CHP’nin,  ne de MHP’nin ülkeyi yönetmek ve sorumluluk almak gibi bir derdi ve de kadrosu yoktur. Ak Parti haricindeki diğer siyasi partilerin ülkeyi ileriye taşımak gibi bir derdi de bunu gerçekleştirebilecek kadroları vardır. Şu anda o ateşten gömleği giymiş olan ve bunu devam ettirecek olan tecrübeli ve ülkenin tüm meselelerini bilen, dünyayla rekabet edebilecek bir Türkiye’yi inşa edecek tek parti Ak Parti’dir. Peki  gücünü nereden alıyor? Sandıktan alıyor. Yani halktan, sizden alıyor. Eğer sandıktan tek başına bir iktidarı çıkaramadığımız takdirde bu dünyadaki küresel oyun kurucularla mücadele gücümüzü zayıflatır. Ama sandıktan tek başına bir iktidar çıkarabilirsek, ülke güçlü bir hükümetle yönetilecek ve uluslararası alanda rekabet gücünü elde edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.