Amasya İtimat

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Kurban bayramı dolayısı ile 25 Eylül 2015 Cuma günü AK Parti ilçe teşkilatı Cumhuriyet parkında  bayramlaşma düzenledi.

Saat 16.00’da başlayan programına; TBMM Başkan vekili  M. Naci Bostancı, Haluk İpek, Avni Erdemir, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti  İl Başkanı Mehmet Ünek, Belediye Başkanı Bayram  Öztürk,AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı ve partililer katıldı. Açış konuşmalarından sonra söz alan 1. Sıra  milletvekili adayı Bostancı ; “Allah’ın izni ile bir Kasım’dan sonra da anketler ve Anadolu’daki nabız öyle söylüyor, AK Parti  yine iktidar yine yola devam edecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Amasya’ya karşı kalbi bir duygusu var.      Dünyayı sev, kainatı sev nasıl olsa bir yükümlülüğü yok. Allah’ın izni ile 1 Kasım’dan sonra da anketler ve Anadolu’daki nabız öyle söylüyor,AK Parti yine iktidar yine yola devam edecek. Biz de arkadaşlarla Amasya’nın bahtını ilçeleri ile birlikte parlatmak için uğraşacağız.

Bayramlaşma programına AK Parti Amasya milletvekili adayları Haluk İpek, Avni Erdemir kendilerini tanıtıcı birer konuşma yaptılar.Program sonrası milletvekili adayları AK Parti kadınlar komisyonunun bayramını kutlayıp, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

TAŞOVADA BAYRAM (16) TAŞOVADA BAYRAM (18) TAŞOVADA BAYRAM (19) TAŞOVADA BAYRAM (20) TAŞOVADA BAYRAM (21) TAŞOVADA BAYRAM (23) TAŞOVADA BAYRAM (24) TAŞOVADA BAYRAM (25) TAŞOVADA BAYRAM (26) TAŞOVADA BAYRAM (27) TAŞOVADA BAYRAM (28) TAŞOVADA BAYRAM (30) TAŞOVADA BAYRAM (31) TAŞOVADA BAYRAM (32) TAŞOVADA BAYRAM (34) TAŞOVADA BAYRAM (35) TAŞOVADA BAYRAM (36) TAŞOVADA BAYRAM (37) TAŞOVADA BAYRAM (38) TAŞOVADA BAYRAM (39) TAŞOVADA BAYRAM (41) TAŞOVADA BAYRAM (42) TAŞOVADA BAYRAM (43) TAŞOVADA BAYRAM (44) TAŞOVADA BAYRAM (45) TAŞOVADA BAYRAM (87)

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.