Amasya İtimat

YUVAM ANA OKULU YERLİ MALI HAFTASINI KUTLADI

TAŞOVA YUVAM ANAOKULU’ NDA  TUTUM VE YERLİ MALI HAFTASI

 

Ülke genelinde yıllardır  okullarda kutlanan Tutum ve Yerli Malı Haftası, ilçemiz Yuvam Ana okulunda gerçekleştirildi.  Miniklerin düzenlediği etkinlikte büyüklere  yönelik anlamlı mesajlar yer aldı.

12- 18 Aralık Tutum ve Yerli Malı Haftası  nedeniyle Taşova Yuvam Anaokulu   17 Aralık 2014 günü okulda düzenlenen   etkinlikte minikler yaşam boyu sürecek davranışlar sergiledi.

Okul Müdiresi Tuğba Özkan  Yılmaz  programın başında çocuklara haftanın önemini açıkladı. Daha sonra öğrenciler, günün önemini anlatan şiirler okudu. Suyu boşa harcama , lüzumsuzsa elektriği söndür, yiyeceğin kadar ekmek al, oyuncaklarını hor kullanma , kunbaranda para biriktir gibi alışkanlıkları sergileyerek büyüklere örnek oldular. Programın ilerleyen dakikalarında minikler  okulda öğrendikleri  oyunları sergilediler.

Okul Müdiresi Tuğba Özkan Yılmaz: ” Okulda ;40 öğrenci, 3 öğretmen , 4  personel bulunuyor.Yarım gün eğitim yapıyoruz. Öğrenciler sabah  08.00 ve 13.00 arasında okulda eğitim alıyor ve sabah kahvaltısını okulda yapıyorlar.”dedi

TAŞOVA YUVAM ANAOKULU’ NDA  TUTUM VE YERLİ MALI HAFTASI

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.