Amasya İtimat

HUZUREVİNE ZİYARET

Gençlerden Huzurevi Ziyareti

Kurban Bayramı Öncesi, Proje Sorumlusu Kürşat Kavak Taşovalı gençlerle Dünya Yaşlılar Günü dolasıyla Kurban bayramı öncesinde Erbaa Huzurevinde yaşlıları ziyaret ederek gönüllerini aldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette hoşca vakitler geçirildi. Taşovalı kardeşimiz Proje Sorumlusu Kürşat Kavak konuşmasında;  ‘’ Kurban bayramı öncesi huzurevinde kalan büyüklerimizin ellerini öpüp, hatırlarını sormaya, hayır dualarını almaya geldik. Yaşlılarımızın hayır duaları bizim için çok önemli. İnsan doğar, büyür, gençlik ve orta devrelerini aşarak ömrü varsa yaşlılık çağına ulaşır. Dolayısı ile bizler yaşlı kimselere baktığımızda kendi geleceğimizi görmeliyiz. Yaşlılarımıza saygı ve hürmet dinimizin bir emridir. Peygamberimiz (s.a.v) ‘’Her hangi bir genç yaşından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse Cenab-ı Hakk’ da ihtiyarlığında ona hizmet edecek kimseler yaratır.  ’’ buyurmuştur. Ancak yaşlılara saygı sözle olmaz. Evde, otobüste, çarşıda, pazarda her yer ve durumda onlara yardımcı olmalıyız. Fert ve toplum olarak onları yalnız bırakmamalıyız. Özellikle şu bayram günlerinde öncelikle akrabalarımızdan başlayarak çevremizdeki yaşlılarımızı ziyaret ederek unutulmadıklarını göstermeliyiz.’’ dedi.
Taşovalı genç kardeşimiz Kürşat Kavak ve arkadaşları Huzurevi sakinleri ve çalışanlarına tatlı ve gül ikramında bulundular.
01 Ekim 2014 Çarşamba günü  Kürşat Kavak Ve Taşovalı genç kardeşlerimizle İle Birlikte gerçekleştirdiği ziyarete katılan Taşova Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydın ve Yazar – şair Kasım Alper Özdemir Kürşat KAVAK kardeşimizin maddi  ve manevi olarak yanındayız dediler.

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.