Amasya İtimat

TEİAŞ’A BÜYÜK TEPKİ

İlçemiz ve çevresine elektrik nakilini sağlayan Türkiye Elektrik İletim Anonim şirketine 3 gün üst üste 12 ‘şer saatlik elektrik kesintisi nedeni ile büyük tepki var.

Belediye hoparlörü ile duyuru yapan YEDAŞ, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. kaynaklı Amasya- Kayabaşı’ndaki çalışmalar nedeni ile 26-27-28 Eylül 2014 Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 3 gün süre ile sabah 07.00 ile 19.00 arası ilçe merkezi ve köylerde elektrik kesintisi uygulanacağını anons etti.

Esnaf ve vatandaşlar karara tepki göstererek, Cuma mesaisinde işlerin durma noktasına geleceğini, gündüz sıcak havanın devam etmesi nedeni ile buzdolabındaki gıda maddelerinin bozulacağını ve herkesimin olumsuz etkileneceğini söylediler.

Elektrik dağıtımının devlet tekelinde olduğu dönemlerde bile böyle bir uygulamanın yapılmadığını belirten vatandaşlar, bu anonsun yapılması bile halkı hiçe saymak, aşağılamak ve küstahlıktır dediler.

TEİAŞ’ın 12’şer saatlik  3 günlük elektrik kesintisi planını gözden geçirerek vatandaşı mağdur etmeyecek şekilde bir program belirlemesini bekliyoruz. Yine  ilçe girişinde bozduğunuz derece ve saati zahmet olmaz ise eski haline getirin.

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.