Amasya İtimat

2021 Yılı DOKAP BKP İzleme ve Yönlendirme Komitesi Toplantısı yapıldı

Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Merkezi Giresun-Piraziz ilçesinde bulunan Doğu Karadeniz Projesi DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen ve Taşova Belediyesi Kapalı Pazar Yerinin de bu projeler kapsamında olduğu, 2021 yılı izleme ve yönlendirme komitesi toplantısına katıldı.
13 Ekim 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıya;  projelerin uygulanmasından sorumlu kuruluş temsilcileri de katıldı.
Başkan Öztürk yaptığı açıklamada; ”DOKAP İdaresi Başkanı Sayın Hakan Gültekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Proje kapsamındaki iller özelinde projelerin uygulanmasından sorumlu ilgili kurumların temsilcileri olarak katılım sağlayarak, proje süreçlerimizi değerlendirdik. Herhangi bir aksaklığın bulunmadığı hususlarını karşılıklı olarak teyit ettik. Karşılıklı istişareler le sorunsuz ilerleyen ve planlanan zaman diliminde tamamlanması hedeflenen Pazaryeri projemize ilgi ve desteklerinden dolayı DOKAP Başkanımız Sayın Hakan GÜLTEKİN ve değerli idareci ve uzmanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Yorum Ekle