Amasya İtimat

2020 Modasına Uygun Elbise Modelleri

Eski zamanlara bakıldığında tesettürün modaya pek dahil olmadığını görmek mümkündür. Yani tesettürlü olan kişilerin kıyafet bulmakta zorlandığı, abiye bulma konusunda adeta çile çektiği görülmektedir. Ancak moda sektörüne hızlı bir giriş yapan ve bu girişini yükselişleri destekleyen Modanisa, adeta tesettür modasına yön verir hale gelmiştir. Modanisa’dan doğru abiye elbise seçimi konusunda önemli bilgileri sizlerle buluşturan haber ekibimizin özel yazısı hakkında işte detaylar!

Doğru Abiye Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Abiye elbise seçiminin oldukça kolay olduğu düşünülse de dikkat edilmesi gereken birden fazla unsur olduğu bilinmelidir. Örneğin kumaş türü, kumaşın inceliği, abiyenin rengi gibi unsurlar, dikkat edilmesi gerekenlerin başında gelmektedir.

Hava sıcaklıklarının gitgide arttığı günümüzde, kumaş seçiminin önemi de artmaktadır. Abiye elbise seçimi yapacak olan hiçbir kadının sıcaktan bunalacağı bir elbise istemeyeceği gayet ortadadır. Bu sebeple elbise modelleri arasından seçim yapacak olan kişilerin kumaşın kalınlığına bakmaları önem kazanmaktadır.

Kumaşın türüne, kalınlığına veya inceliğine verilecek olan önemin yanı sıra, elbisenin rengine de önem verilmesi gerektiği bilinmelidir. Çünkü renkler, “yaz renkleri” ve “kış renkleri” şeklinde ayrılabilmektedir. Örneğin “yaz renkleri” olarak bilinen ve “serin” bir izlenim bırakan renklerin başında turkuaz, güneş sarısı, bebek pembesi gibi renkler gelmektedir. Bu renkler iki açından da fayda oluşmasını sağlamaktadır. Hem soft olmaları nedeni ile daha sade ve şık bir izlenim elde edilmesini sağlayan bu renkler, hem de “serin” izlenimi vermeleri ile yaz sıcaklarından korunmayı sağlamaktadır.

Kış aylarında, özel davetlerde kullanılacak olan elbise modelleri ise nispeten daha koyu renklerde olmaktadır. Koyu renkler elbiseye hem daha ağır hem de daha sıcak bir hava vermektedir. Resmi davetlerde açık ve cıvık renkler kullanmak, davetin ciddiyetini kaçıracaktır.

Abiye Modellerde Beden Seçimi

Kapalı elbise modelleri arasından seçim yapacak olan kişilerin beden konusunda ekstra dikkatli olmaları gerekmektedir. Çünkü elbisenin modeline göre beden de değişiklik gösterebilmektedir. Özellikle kapalı elbise modelleri arasından istediği modeli bulamayıp diktirecek olan kişiler bu konuda daha dikkatli olmalıdır. Çünkü bazı kumaşlarda kişinin bedeni tam olurken, bazı kumaşlarda bir beden büyük veya bir beden küçük diktirmek gerekebilmektedir. Elbise modelleri tesettür alanında seçim yapacak olan kişilerin bunu dikkate almaları gereklidir.

Beden seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur elbise modelleri olmalıdır. Elbise modellerinden kasıt elbisenin formu ya da kalıbıdır. Bazı elbiseler belden oturtmalıdır. Bazıları ise tamamen salaştır. Bu sebeple kişinin kapalı elbise modelleri arasından yaptığı seçimden bedene de dikkat etmesi gerekmektedir.

2020 Tesettür Modasında ModanisaRüzgârı Esiyor

Bir kişinin kapalı olması, tesettüre girmiş olması modaya uymasına engel değildir. Çünkü artık elbise modelleri tesettür alanında yeni bir çağ başlamış durumdadır. İstenen bedende, istenen formda ve istenen renkte bir elbise bulmak mümkündür. Üstelik elbise fiyatları da düşünüldüğü gibi cep yakar durumda değildir.

Özellikle Modanisa, kadınların kapalı elbise modelleri bağlamında tüm beklentilerini karşılayan, elbise fiyatları ile yüz güldüren bir markadır. Annahar, kadınların elbise modelleri tesettür alanında var olan şıklık yarışını bir adım önde kazanmalarını sağlamaktadır.

Türkiye’nin En İyi Tesettür Giyim Platformu: Modanisa!

Tesettür giyim, artık modadan uzak, kendi halinde bir giyim değildir. Gerek tesettür giyime uygun aksesuarları ile, gerekse de tesettür elbise modelleri ile dikkatleri üzerine çeken Annahar Tesettür Giyim, elbise fiyatları bağlamında da yüz güldürmeye devam etmektedir.

İddia ediyoruz ki, Modanisa’nın yeni sezona uygun trendlerini görünce siz de şaşıracak “Bu kadarı da mümkün değildir!” diyeceksiniz.

Yorum Ekle