Amasya İtimat

2018 YILI YATIRIM PROGRAMI TOPLANTISI YAPILDI

Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin 2018 yılı Taşova ilçesi yatırım programları toplantısı ilçemiz Kaymakamı Kudret Kurnaz başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda yapılan toplantıya; İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıttır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A.Faruk Aykutlu, Genel Sekreter yardımcısı İbrahim Yıldırım, İçme Suları Müdürü Abdullah Demircioğlu, Çevre Sağlık Müdürü Yılmaz Karanfil, Yol Şube Müdürü A. Oguzhan Yıldız, İl Genel Meclis üyeleri Sezai Cingöz, G.Hayati Özkan ve Yusuf Koca, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bünyamin Şahin, Özel İdare Müdürü Muzaffer Saykal katıldılar.

İl Özel idaresi olarak ilçemizde 2018 yılında yapılacak olan yatırımları görüşüp değerlendirmek üzere bir araya geldik diyen Kaymakam Kurnaz; ”İl Özel İdaresi tarafından köylerimizde içme ve sulama suyu, menfez, stabilize ve asfalt yol yapımı ile diğer çevre ve alt yapı hizmetlerinin ödenekler dahilinde öncelik sıralarının tespiti ile ilgili bir araya geldik. Amacımız köylerimizde yaşam şartlarını daha üst seviyelere çıkartmak ve bu sayede huzurlu bir yaşam sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Yorum Ekle