Amasya İtimat

2010 YILI AKP İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI. videosunu izleyin

               2010 YILI  AKP İLÇE DİVAN TOPLANTISI YAPILDI.

 

          Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Divan  toplantısı 13 Şubat 2010 cumartesi günü ilçemizde gerçekleştirildi.

          Saat 14.00 da Öğretmenevi Yemekhanesi’nde başlayan toplanda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını müteakip AKP İlçe Başkan Vekili Fevzi Aykan bir selamlama konuşması yaptı.

           Taşova Belediye Başkanı Özgür Özdemir.’’ Önümüzdeki genel seçimde iktidarın yine AKP olması için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu toplantıda alınacak kararların  hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ dedi.

           Amasya Milletvekili Avni Erdemir  genel olarak ülke sorunlarına değirken.İlçemizin sorunlarını da bildiğini söyleyen  Erdemir ,gelecek seçimlerde  halkın tercihinin  yine AKP  olacağına  inancım sonsuz dedi.

           Amasya Milletvekili Akif Gülle de konuşmasına İlçemizdeki Anadolu Lisesi’ne acilen yapılması gerekli olan öğrenci yurdu ile başladı. Alpaslan –Ayvacık  Karayolunun  2010 yılı içinde yapılacağını da ifade eden Gülle; Toki,Özbaraklı,Boladan barajı inşaatları çalışmalarının sonuna gelindiğini açıkladı. Katımcılardan gelen  sorulara  cevap verildi.Daha sonra   misafirlere Torunlar Yörük Çadırında yemek ikramı edildi

 

                          CHA- TAŞOVA GAZETESİ

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.