Amasya İtimat

AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ , BELEDİYE VE İL GENEL MECLİSİ ADAY ADAYLARI İLE AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU.

      

 

      İlçemiz AK Parti yeni yönetim kurulu , Belediye başkan aday adayları  ve  İl Genel Meclisi  A.Adayları ile   akşam yemeğinde bir araya geldi.

     AK Parti  ilçe yeni yönetimi, 12 Aralık 2013 Perşembe günü  Çamlık Restaurantta  aday adayları ile yemekli  toplantı buluştu.Saat 18.00 de   verilen  yemekli toplantıda ,  AK Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı,davete katılan Belediye başkan aday adayı ve il Genel Meclis A.adaylarına teşekkür ederek yaptığı  konuşmasında ,birlik ve beraberlik mesajları verdi. Belediye başkan aday adayı Birol Alpat’ın  önceden belirlenmiş randevusundan dolayı şehir dışında olduğu için katılamadığını  belirtti. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler seçiminde partimizden  belediye başkanlığına beş kişinin aday adayı başvuru yaptığını dile getiren ve bir kişinin aday olacağını  belirten  Sobacı;”Adayımız belirlendikten sonra  birlik  içerisinde  adayımız için tüm gücümüzle çalışacağuz  ve kazanacağız.Önemli olan partimizin kazanmasıdır.  Biz bir aileyiz .Ailede bireyler  dayanışma içerisindendir.Biz örnek bir  dayanışma  göstererek  30 Mart seçimlerinde zaferle çıkacağız.AK parti  İlçe Yönetimi olarak her aday adayına ailemizin bir üyesi gözü ile bakıyoruz.Biz  birlik ve beraberliğimizi  koruduğumuz sürece zafer bizimdir.”dedi. Önceki İlçe Başkanı Belediye Başkan Aday adayı Deniz Sümer  “35 Yaş “ şiirini okuyarak yaptığı  konuşmasında,”Ben aday olarak gösterilmesem dahi  bu parti benim partim ben şahsım adına  aday olan arkadaşa desteğimi devam ettireceğim  “dedi.

       İl Genel Meclisi  aday adaylarının da söz alarak yaptıkları konuşmalarda ki   ana tema   birlik ve beraberlik  mesajı  oldu.  İlçe Başkanı Tekin Sobacı ,  yemeğe katılan aday adaylarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 DSCF3114 DSCF3115 DSCF3116 DSCF3117 DSCF3118 DSCF3120 DSCF3122 DSCF3123 DSCF3124 DSCF3126 DSCF3127 DSCF3131 DSCF3132 DSCF3133

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.