Amasya İtimat

YENİ AÇILAN LİFE STYLE SPOR SALONUNA İLGİ ARTIYOR.

0
505

Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunu Hanife Keleş tarafından ilçemizde bir ilk olarak jimnastik salonuna ilgi artıyor.


 


Hükümet Caddesi (Eski Belediye caddesinde) hizmete giren spor salonunda pilates, hamile pilatesi, step, aerobik, masaj, çocuklar için jimnastik,  bay ve bayanlara fitness hizmetleri  veriliyor.


 


İlk olarak açılan jimnastik salonuna bay-bayanların gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu ifade eden Hanife Keleş açıklamasında;”Salonumuza kayıt olan bayan ve bay müşterilerimize hangi  programı uygulayacağımızı tespit ediyoruz.Bu program çerçevesinde bilimsel olarak müşterimizin ihtiyacına uygun fitness çalışmaları yaptırıyoruz.”dedi.


 


Aylık üyeliklerin yapıldığı LİFE STYLE SPOR SALONU;


 


BAYANLARA:Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri


 


ERKEKLERE:Salı-Perşembe-Cumartesi-Pazar günleri sabah saat 10.00 ,gece saat 22.00 arası hizmet veriyor.


 


ÇOCUKLARA:Cumartesi–Pazar saat 12.00-13.00 arası hizmet veriyor.


 


Beden Eğitimi Öğretmeni


Hanife Keleş


Gsm:05322603881


 



Yorum Ekle

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz