İL MÜDÜRÜ ERCAN’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLARIMIZA ÖVGÜ..

0
361

Haber: Umut Kızılkaya

Taşova’nın Şampiyon Güreşçileri İl Müdürü Osman Ercan’ı ziyaret etti. Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Türkiye ve uluslararası alanda önemli başarılara imza atan Taşova’nın gururu güreşçileri makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarete; Taşova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdül Kadir Saraç, Taşova Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şenel, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Umut Kızılkaya ve başarılı güreş antrenörü Abdülkadir Duyum da katıldı.

Sivas’ta düzenlenen İşitme Engelliler Güreş Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atan sporcularımız:

60 kg İbrahim Şehri: Türkiye Şampiyonu

80 kg Mehmet Efe Köse: Türkiye Üçüncüsü

Bu derecelerle takım halinde Türkiye Şampiyonu olan güreşçilerimiz, Türkiye Kupası’nı Amasya’ya kazandırdı. Ayrıca şampiyon güreşçimiz İbrahim Şehri, Milli Takım’a seçilerek Yalova’daki Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.

Öte yandan Kocaeli’de düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda ise:

44 kg Emirhan Kadir Şehri: Türkiye Üçüncüsü

52 kg Kaan Buğra Yüksel: Türkiye Üçüncüsü

Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün konuyla ilgili açıklamasında;

”Bizlere bu büyük gururu yaşatan tüm şampiyon sporcularımızı, emek veren antrenörlerimizi ve desteklerini esirgemeyen kulüp yöneticilerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”
 

 

Yorum Ekle