Amasya Tamiminin 106. Yılı Güzel bir etkinlik İle Kutlandı

0
695
Haber: A. Osman Kaymak
Merkezi Taşova ilçemizde bulunan başkanlığını Şair yazar Kasım Alper Özdemir’in yaptığı İyilik Hareketi Derneği iyiliğin merkezi olmaya devam ediyor.
Yıllardır Taşova halkına muhteşem geceler yaşatan Amasya ve Taşova’mızı Afrika ve yoksul ülkelerde iyiliklere imza atarak başarıyla temsil eden İyilik Hareketi Derneği 23 Haziran 2025 Pazartesi günü akşamı Taşova Gazi Mustafa Kemal Atatürk Millet Bahçesinde Büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Amasya’ya teşriflerinin 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikle Taşova halkının hoşça vakit geçirmesine vesile oldu.
Gecenin sanatçıları: Ahsen Almaz ve Onur Macit, etkinliğe katılan Taşova halkına güzel bir akşam yaşattılar. Programda, İYİ’lik Hareketi Derneği Başkanı gecenin ilerleyen saatlerinde ”Annem” şiirini okurken izleyiciler duygusal anlar yaşadı.
Başkan  Özdemir derneğin yurt içi ve yurt dışındaki iyilik faaliyetlerini tanıtan vtr izlenirken Afrika ülkelerindeki çocukların yüreklerine dokunarak izleyicilerden büyük alkış aldı.
Konuşmasına bugüne kadar iyilik hizmetlerini anlatan Özdemir:” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz bu anlamlı günde sizlerle beraber olmak bizleri çok mutlu ediyor. Her yıl yaptığımız Mustafa Kemal Atatürk’ün Amasya’ya gelişinin 106. yılında yine birlikteyiz yine birlikte olacağız. Yeniden önümüzdeki aylarda yapacağımız geleneksel sünnet şölenimizde buluşmak üzere sizleri Yaradan’a emanet ediyorum” dedi.
Gecenin konukları arasında Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanısıra, Taşovalı kadınların ve çocukların ilgisi büyüktü.
Gecede Ahsen Almaz ve Onur Macit sahnede muhteşem şarkılarıyla izleyicileri mutlu ettiler. Taşova Belediye Başkanı Özalp konuşmasında; ”Bu Özel ve anlamlı organizasyona katılmak gerçekten bizleri çok mutlu etti. İyilik hareketinin iyiliklerini her zaman takdir ettik ve edeceğiz her zaman yanlarında olacağız. Başta İyilik Hareketi Derneğine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle