Amasya İtimat

ESNAF VE MUHTARLARDAN, TAM DESTEK SÖZÜ

   1 Kasım 2015 günü tarihinde  yapılacak genel seçimler öncesinde çalışmalarını ara vermeden sürdüren Mehmet Sarı, MHP teşkilatı ile  sanayi esnafını gezdi.

Seçim ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Amasya  milletvekili adayı  sanayi sitesi  esnafını gezdiler. Düzenlenen ziyarete; milletvekili adayı Mehmet Sarı MHP  ilçe Başkanı Aslan Berber  ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Esnafla görüşen milletvekili aday esnafın sorunlarını samimi bir hava içerisinde  dinleyip görüş alışverişinde bulundu.

1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde destek isteyen ve esnafların sorunlarını yerinde dinleyen Sarı; ”Ben buraya ilk defa gelmiyorum, daha önce de geldim, sürekli esnaf ve halk ile iç içeyim. Allah nasip eder, milletvekili olduğumda, yine aynı şekilde esnafların ve halkımızın içinde olacağım. Sizlerin   göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok  mutluyum” dedi.

MHP’li  Sarı, “7 Haziran’da benim milletvekilliğimi elimden alanlara karşı  1 Kasım’a kadar uyku orucumuz devam ediyor. 7 Haziran’da nasıl mağdur edildiğimi anlatıyoruz ve  büyük bir teveccüh görüyoruz” dedi. Ziyareti sırasında Sanayi esnafı tarafından oldukça sıcak, samimi bir şekilde ve güler yüz ile karşılanan Mehmet Sarı,  sanayi esnafından  tam destek sözünü “Bu sefer tamam Bizim Memed“ sloganı ile aldı. Sarı, Cuma namazı sonrası köy muhtarları ile bir araya geldi.

 

SARI’YA  MUHTARLARDAN DA  TAM DESTEK

60’ın üzerinde  muhtarın Cuma namazı sonrası katıldığı öğle yemeği sonrası değerlendirmelerde bulunan milletvekili adayı Mehmet Sarı, “Biliyorsunuz ki, ben 7 Haziran’da  milletvekili adayı olarak karşınıza gelmiştim. O gün de beni sevgi ve coşkuyla karşıladınız. Bize gerekenin üzerinde destek verdiniz. Size minnettarım. Sizlerin teveccühü ile kazandığım Amasya milletvekilliğini çeşitli entrikalar ile elimizden alarak bizi mahrum ettiler. Sizler beni yakından biliyor, tanıyorsunuz. 7 Haziran seçimlerinde Taşovamıza yakışır yüksek oy alamadık. İşte Rabbim bize yine bir fırsat verdi. 1 Kasım’da bize yakışan oyu almalıyız. Sizler bunu başaracak  güçtesiniz. Taşova  bunu geçmişte göstermiştir.” dedi.
Önceki Belediye Başkamı Mustafa Korkmaz. ”Mehmet Sarı kardeşimiz  önemli bir siyaset adamıdır. 1 Kasım seçimlerinde oylarımız ile milletvekili olarak TBMM’ye göndermek istiyoruz. Desteğinizi  vereceğinize  yürekten  inanıyorum“ dedi.

Esençay, Uluköy, Çalkaya, Merkez Yeşilırmak ve Tepe mahallesi muhtarları,” Mehmet Sarı’yı milletvekili olarak görmek istiyoruz. Sarı,  daha milletvekili olmadan kendi gücüyle yardıma koşan birisi, vekil olunca neler yapmaz değil mi? Bu güce sahip çıkalım. Bu değerlere sahip çıkacağız” dediler.

 

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.