Amasya İtimat

AKP SEÇİM BÜROSU MUHTEŞEM BİR TÖRENLE AÇILDI Videosunu izleyin..

  İlçenin en işlek caddesi Cumhuriyet caddesi’nde AK Parti seçim bürosunun açılışı adayların tanıtımı  miting gibi oldu.

 

      22 Şubat 2014 Cumartesi günü saat 13.00 Seçim bürosunun açılışına AK Parti Genel Danışmanı Akif Gülle,Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir,Amasya AK Parti il Başkanı Osman Faik Salman, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatçı, Taşova Belediye Başkanı Özgür Özdemir ve Belde belediye başkanları çok sayıda  partili vatandaşlar katıldı.

    Yoğun ilgi gören açılışta ilk konuşmayı İlçe Başkanı Tekin Sobacı Yaptı.Sobacı,selamlama konuşmasını yaparak,”Hizmet bayrağını güzel yarınlara taşımak için yola çıktık, yönetim olarak Taşovadan  bir şey olmaz zihniyetinden uzak,  hizmete dayalı hizmet  bir anlayış ile ilçemizi  layık olduğu yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.Sorunları çözme iradesi gösteren ve herkesi kucaklayan bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz.” dedi.

     Belediye Başkanı Özgür Özdemir,konuşmasında belediyelerin çalışma alanlarına değinerek ,”Belediye fabrikalar açamaz o devirler bitti.”Projelerin önemine değinen  Özdemir,  başkanlığım süresince projeler üretilmediğini ekledi.Konuşmasını helalık dileyerek sonlandırdı.

     Amasya Belediye başkanı Cafer Özdemir,15 Yıl hizmet eden Belediye Başkanı  Özgür Özdemir emaneti en güzel şekilde teslim ettiğini vurgulayarak,Taşova için sonuna kadar destek vereceği sözünü verdi.

        İl Başkanı faik Salman,”Bu seçim onurlu kendi evlatlarının bu  topraklarda kendi hür iradesi ile   yaşayacağı Yeni Türkiyeli ile eski Türkiyeden kurtulmanın seçimidir. Bu seçimi yerel seçimden çıkararak Türkiye’nin kaderi haline dönüştürdüler. Türkiye Kazanacaksa biz kaybetmeye razıyız anlayışı içerisinde olduk.Bazıları AK Parti kaybetsin,Türkiye’de kaybetsin diyecek kadar alçaldılar” dedi.

       Ak Parti Belediye Başkan adayı  Bayram Öztürk ;Güzel bir açılış konuşması ile  önceki belediye başkanlarına teşekkür ederek yaptığı konuşmada ,” Partimiz bu  sorumluluğu bana yüklemiş, hizmet kervanının yükünü şahsıma tevdi ederek beni görevlendirmiştir. Taşovalıların hoşgörü ve irade sabrından yararlanarak bu yükün altından hep birlikte Allahın izniyle kalkacağımıza inanıyor sizlere çok güveniyorum.

 

   Ülke genelinde yapılan tarihi hizmetlerden, ilçemiz her ne sebeptense, maalesef yeterli boyutta yararlanamamıştır. Taşova olarak biz,ülke genelindeki hizmetlerden payımıza düşeni alırız, alacağız. Alma irademiz ve alma dirayetimiz yeteriyle mevcuttur. Bu gücü, ilçe teşkilatımız ve ekibimizde görüyor o birikime sahip olduğumuzun bilinci içinde olduğumuzu özellikle bilmenizi istiyoruz. İnanıyoruz ki kaderimiz nasıl birse, kederimiz de bir olacaktır. Tasamız nasıl birse, yasımız; dünümüz nasıl birse günümüz,  ünümüz nasıl birse tümümüz bir olacağız.”dedi. Konuşmasında her alana yer veren Öztürk, Bu ağır yükü tek başımıza kaldırmamızı isterseniz inanın çok zorlanırız. Birlikte, hep birlikte kaldıralım.Bu ağır yükü hep birlikte kaldırmaya sizden söz istiyorum.sözleri ile tamamladı

      AK Parti seçim bürosunun açılış programına katılan ,AK Parti Genel Danışmanı  Akif  Gülle  yaptığı konuşmada,Türkiye gündemine değinerek  Ak Parti döneminde 18 yaşına kadar her vatandaşın sağlık güvencesine alınıdığının altını çizdi.

      Adaylara da başarı dileyen Gülle, “Her partinin adayı bizim kardeşimiz, dostumuz, yakınımız, uzağımız değil. Tüm parti mensuplarımız gece gündüz çalışacaksınız. Sadece gerçeği, sadece doğruyu söyleyeceksiniz. Kimsenin gözünü boyamayacaksınız, kimseyi aldatmayacaksınız” diye konuştu.”Bu ülkede on iki yıldır AK Parti var. 2013 yılı bitti. çok büyük ve önemli devletler bulunduğu Avrupa  Birliği ülkelerinin 2013 yılında büyüme oranları 0,5 yani yarım yüzde bir bile büyüyememişler. Türkiye Cumhuriyeti’nin 2013 yılında büyümesi ise yüzde dörttür. Ey kulağı sağır olanlar, bazen duymamak isteyenler, bir yılda Avrupa Birliği  Birliği ülkelerinden sekiz kat daha fazla büyüyor. Dedi.

       Kurdele kesimi ile açılan seçim bürosundan sonra Kadın Kollarının seçim bürosunun açılışı yapıldı Çok kalabalık bir bayan topluluğunun katıldığı programda ,Kadın Kolları Başkanı Tuğba Hemşin ,birlik  ve beraberlik çağrısı yaptı. İl Genel Meclis adaylarının katıldığı büro açışlında bire konuşma yapan Gönül Hayati Özkan, Yusuf Koca ,Ahmet Öz ve Gazanfer Şimşek  30 Mart seçimlerinde  kadınlarımızın desteği ile zaferle çıkacağız dediler.

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.