Her yıl Şubat ayının son Pazartesi günü başlayan Vergi Haftası, bu yıl 23 Şubat – 2 Mart 2026 tarihleri arasında kutlanacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından her yıl şubat ayının son haftasında düzenlenen etkinlikler kapsamında, Taşova’da da tören gerçekleştirildi.
Vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun artırılması ve kayıt dışı ekonomiyle mücadele konusunda farkındalık sağlanması amacıyla Taşova Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından program düzenlendi.
23 Şubat Pazartesi günü saat 10.00’da Atatürk Anıtı’nda başlayan törende, Vergi Dairesi Müdürü Cumali Tekik tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi. Program, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona erdi.
Düzenlenen törene vergi dairesi personelleri, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.










