İYİ Parti Taşova ilçe teşkilatı; 87’nci ölüm yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları tüm şehitler için ilçemiz Merkez Çarşı Camii’nde Mevlid-i Şerif okuttu.
İYİ Parti Genel Merkezince ülke genelinde tüm il ve ilçe teşkilatları tarafından 10 Kasım 2025 Pazartesi günü okutulan Mevlidi şerif sonrasında Camii bahçesinde lokum ve meyve suyu ikram edildi.
İYİ Parti Taşova İlçe Başkanı Ahmet Özdemir Mevlid sonrası bir açıklama yaptı:
”Ömrünü savaşlarla geçiren, mal varlığını devletine bırakan, en büyük hediye olarak cumhuriyeti bize armağan eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 87.ölüm yıldönümünde silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi için İYİ Parti ilçe teşkilatımızca okutulan mevlid-i şerif ve Kur’an-ı kerim tilavetini Cenab-ı Allah kabul etsin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun”



















