Amasya İtimat

İLK SOSYAL TESİS: PARK CAFE&RESTORAN RESMİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR.

0
717

2022 Yılında yapımına başlanan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Millet bahçesinde bulunan Taşova Belediyesine ait ilk Sosyal Tesis olma özelliğini taşıyan Park Cafe&Restoran’ın 13 Şubat 2025 Perşembe günü saat 14.00’de resmi açılısı gerçekleştirilecek.

2024 yılı mahalli idareler seçimlerinden sonra inşaat ve iç dizayn yapımına hız verilen tesiste artık sona gelindi. İlk olarak geçtiğimiz hafta Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp’ın emekçi belediye personelini ağırladığı sosyal tesiste açılış için bütün hazırlıklar tamamlandı.

 

Halen hizmet vermeye devam eden, üst katta restoran, alt katta cafe hizmetleri verecek olan tesis, gerek iç dizayn gerekse oluşturulan konseptle büyük beğeni topladı.

 

Gazetecilerle bir araya gelen Başkan Özalp, yaptığı açıklamada; ”Taşova’da böylesine nezih ve güzel bir tesisisin Taşova Halkına hizmet edecek olmasından son derece mutluyuz. Taşova’mızda ilk olma özelliğini taşıyan Sosyal tesisimizin açılışını büyük bir gururla gerçekleştireceğiz. Emeği geçen tüm personelimi kutluyor, bizlere inanan güvenen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. 13 Şubat 2025 Perşembe günü saat 14.00’de yapılacak olan açılışımıza bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Bizler de, Sosyal tesisin ilçemize kazandırılmasına vesile olan önceki Başkan Bayram Öztürk ve ekibi ile Belediye Başkanı Ömer Özalp ve ekibini kutluyor, Taşova’mızda ilk olan Sosyal tesislerin memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Yorum Ekle