İLİMİZİN PARLAYAN YILDIZI OLMA YOLUNDAKİ İLÇESİ…

0
374

2025 yılında Amasya’nın yıldızı parlayan ilçesi haline gelen Göynücek’te geçtiğimiz aylarda Amasya’ya yeni yapılacak Kapalı cezaevinin Göynücek ilçesi sınırlarına yapılması kararlaştırılmıştı.

Şimdi de Göynücek’e iki ayrı fabrika kurularak üretim yapmak için yatırım yapılacağı öğrenildi.

Göynücek’e üretim yapmak için girişimlerde bulunan iki firmanın yetkilileri Belediye Başkanı Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Şahin ilçede fabrika kurarak üretim yapmak isteyen Sabır Mobilya ve Samoz Kapari firmasının sahipleri Mahmut Doğan, İsmail Suşehirli, Burak Suşehirli ve Yusuf Suşehirli’yi makamında kabul etti.

Ziyarette yatırım alanı, yer tahsisi ve kurulması planlanan tesisin detayları üzerine ön değerlendirmeler yapıldı. Üretim tesisinin ilçeye sağlayacağı ekonomik katkılar ve istihdam imkanları da görüşmenin önemli başlıkları arasında yer aldı.

Başkan Şahin, Göynücek’in ekonomik gelişimini destekleyecek her türlü yatırıma kapılarının açık olduğunu vurgulayarak, “İlçemizin kalkınması, istihdamın artması ve gençlerimize yeni iş sahaları oluşturulması adına yapılacak tüm girişimlere destek vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Planlanan fabrika yatırımıyla birlikte Göynücek’te yeni bir üretim kapısının aralanması, ilçenin hem istihdamına hem de ekonomik hareketliliğine önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Yorum Ekle