Etkinlik, En büyük meydanı olan köyümüzde düzenlendi.

0
522

Kaynak: Taşova İlçe Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğüne Bağlı Ziyaret Kur’an Kursunda hafızlıklarını tamamlayan kız öğrenciler için 20 Temmuz 2025 Pazar günü ilçemize bağlı en büyük meydana sahip 1020 rakımlı 110 nüfuslu Karamuk Köyünde mevlid programı düzenlendi.

Karamuk köyünden bir öğrencinin de aralarında bulunduğu hafız öğrenciler yayla ve piknik havasında bir araya gelerek hafızlığı bitirmenin ve belgelerini almalarının sevincini paylaştılar.

Taşova Müftüsü Ferhat Koçak’ın da katıldığı program köy camiinde Kur’an-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şerif okunması, Müftü Koçak’ın sohbeti ve duası, öğle namazı ile devam etti. Namazı müteakip köy okulunda misafirlere ikramda bulunuldu.

Müftü Koçak, hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ederek, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Ekle