Haber: Salih Turgut
İstanbul’da faaliyet gösteren Belevi Köyü Derneğinin çok çalışan emek veren Başkanı Hacı Taşova ve yönetimi, Gençlik kollarıyla beraber Dernek üyesi gençlerle Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Kayak tesislerinde unutulmaz bir gün yaşadılar.
Dernek Başkanı Hacı Taşova Gezi programı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“09 Şubat 2025 Pazar günü Belevi Derneğimiz Gençlik kollarımızın 2. sini düzenlediği İzmit Kartepe gezisini gerçekleştirdik.
Bu güzel anlamlı günde bu organizasyonu düzenleyen Belevi derneği yönetim kurulu ve Gençlik kolları başkanımız Arif Yayla ile yönetim kuruluna teşekkür ederiz .
Ayrıca bu gezide ulaşım konusunda Başakşehir belediyesine, Başkan yardımcısı Ahmet Melik Başkana, Araç sorumlusu Selim Saral beye Başakşehir Belediye Meclis üyemiz Halil İbrahim Cambaz’a Belevi Derneği ve Gençlik kolları olarak teşekkür ederiz. Özellikle de katılım sağlayan tüm gençlere canı gönülden teşekkür ederiz güzel bir gün oldu bu tür çalışmalar her zaman Belevi Derneğine yakışıyor ve faaliyetlere devam ediyor olacağız Allah’ın izniyle.” dedi.”
Güncel etkin faaliyetleri ile Amasya köy derneklerimiz arasında her daim gündemde olan başarılı Taşova Belevi Köyü Derneği Başkanı ve yönetimi Gençlik kolları ile kamuoyunun ve takipçilerinin de takdirini almaya devam ediyor”