Dikkat: MOBİL HIZ DENETİMİ YAPAN NOKTALAR!..

0
487

Amasya Valiliği tarafından ilimiz sınırları içerisinde kazaların yoğun şekilde yaşandığı mahallerde mobil hız denetimleri sabit şekilde gerçekleştirilecek.

​İlimizde trafik güvenliğinin sağlanması ve bu alanda farkındalığı arttırmak için Şehirlerarası karayollarında ve Amasya Şehir Merkezi’nde aşağıda belirtilen kazaların yoğunlaştığı lokasyonlarda mobil hız denetimleri sabit şekilde yapılacaktır.
​Bu çalışma ile amacımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini üst seviyede koruyabilmek ve bilgilendirmektir.
​Amasya Şehir Merkezinde;
​Taşova Yolu Ziyaret Mevkii
​Çevre Yolu Yağmur Köy Mevkii
​Ferhat Arası Mevkii
​Cezaevi Mevkii
​Yavuz Acar Caddesi Memüdede Mezarlığı Mevkii
​Şehirlerarası Güzergahlarda;
​Sarıköy Mevkii
​Yaymer Mevkii
​Havalimanı Kavşağı Mevkii
​Kurnaz Köyü Mevkii
​Harmanağılı Köyü Mevkii
​Boğazköy Mevkii
​Ilıca Köyü Mevkii
​Karabük Köyü Mevkii
​Dutluk Köyü Mevkii
​Sarılar Köyü Mevkii
​Yeşilöz Mevkii
​27 Şubat 2026 (bugün) itibariyle; Trafik İdari Para Cezalarını düzenleyen “Karayolları Trafik Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” da yürürlüğe girmiş bulunmaktadır. Vatandaşlarımızdan kendilerinin ve sevdiklerinin can güvenliğini temin etmeleri, ayrıca cezai müeyyidelerle karşılaşmamaları için başta hız limitleri olmak üzere, tüm trafik kurallarına riayet etmelerini önemle istirham ediyoruz.
​Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Amasya Valiliği

Yorum Ekle