Türkiye Gazetesi Emeklisi Osman Gürbüz ile Sebatin Yılmaz ve Emekli Öğretmen Mustafa Ünsal eski duvar saatlerinin tamiri, Elektriği olmayan Türbelere güneş ışığı (Led) lamba takarak güzel hizmetlere vesile oluyor.
Taşova, Amasya, Ladik, Erbaa ve çevredeki velilerin tanıtımını da yapan Gürbüz ve arkadaşları, Boğalı 11 şehitlik, Alparslan Seyit Nurettin, Uluköy Ergünes Baba, Dere Evliyası Tasna, Ramazan efendi Geydoğan, Seyyid Vakkas Tekke, Gülabdal Fevzi efendi, Ladik Kesen baba, Şamlı evliya Erbaa, Doğru evliya Ebemi, Hoca İbrahim efendi ve Çatalan evliyası Durucasu’daki türbelerin bakımını yaptılar.
Gürbüz; ”Sebatin Yılmaz, Emekli Öğretmen Mustafa Ünsal ve bu güzel hayırda katkısı bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Devamı gelecek, Allahu Teala razı olsun, selamlar.
Durucasu Çatalan velisi
 GEYDOĞAN  DOĞAN BABA-RAMAZAN EFENDİ
GEYDOĞAN  DOĞAN BABA-RAMAZAN EFENDİ






 
 
 
