ÇANAKKALE GEZİSİ İÇİN 2 OTOBÜS TAHSİS ETTİ…

0
257

İstanbul Başakşehir”de faaliyet gösteren Amasya Taşova Belevi Kasabası Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin başarılı Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Taşova ve Yönetim Kurulu Gençlik Kolları Başkanı Arif Yayla ve yönetim kurulu bir çalışma daha gerçekleştiriyor.

14 Eylül 2025 Pazar günü Başakşehir Belediyesi başarılı olan aktif çalışan derneğe her zaman imkanları doğrultusunda desteğini esirgemiyor bu defa da Belevi Derneğine iki otobüs temin ederek Çanakkale Şehitlik ziyareti ve gezisi için destek oluyor.

Belevi Derneği Başkanı Hacı Taşova: ”Bu ve yönetim kurulu Gençlik kolları ile yapılan tüm faaliyetler Belevi derneğimize feda olsun” diyerek, destek olan herkese teşekkür etti. Taşova; Dernekçilik gönül işi ile yapılır çalışmaları herkes takdir eder 2012 yılından bu yana başkanlığını yürüttüğüm AMASYA TAŞOVA BELEVİ KASABASI KÜLTÜR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİMİZE HER ŞEY FEDA OLSUN. BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HER ZAMAN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR OLACAĞIZ” dedi.

Yorum Ekle