Amasya İtimat

1200 çocuğumuz “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesiyle yüzmeyi öğrendi…

0
801

İlçemiz de bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bir yıl içerisinde 1200 çocuğa yüzmeyi öğretti.

Yapılan açıklamada; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında yeni eğitim modülü için 1-18 Eylül tarihleri arasında başvuru işlemleri Taşova Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılmak üzere kayıtlarımız başlayacaktır. Bakanlık sistemi gereği kayıt dönemi içerisinde yapılan kayıtlar sisteme işlendiğinden, kayıt dönemi içerisinde yapılmayan kayıtlar işleme alınamıyor.

Bu ay itibariyle Taşova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 yıl süreli eğitim hizmetini doldurmuş bulunmaktadır. Bu süreç içerisinde 1200 çocuğumuzu “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesiyle yüzme öğrenmeye başlamasının haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Tesisimizin memleketimize ve vatandaşımızın hizmetine kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı personelleri olarak, eğitim süreci boyunca çocuklarımıza sağlıklı ve hijyenik ortamda hizmet sunulması konusunda hassasiyet gözetilmektedir. Bununla birlikte eğitim modülleri ve hizmetleri konusunda iş birliği içerisinde bulunduğumuz Taşova Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve bünyesindeki personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle