Amasya İtimat

YEŞİLYURT KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU HİZMETE GİRDİ

 

Taşova Yeşilyurt Kızız ve Erkek öğrenci yurdu hizmete girdi.

2018-2019  Eğitim ve öğretim yılında Amasya Üniversitesi Taşova Yüksel Akın Yüksek Okuluna  kayıt yaptıran  kız ve erkek öğrencilerin artık yurt sorunu yok.

İşletmeciliğini Cevat ve Cemal Özcan kardeşlerin üstlendiği; 35 Kız öğrenci, 70 erkek öğrenci kapasiteli yurtlar hakkında konuşan Cevat Özcan;  “Yüksek öğretimde öğrenim gören öğrencilerimiz güven ve huzur  içinde  kayıtlarını yaptırabilirler.” dedi.

Kız öğrenci yurdu  Yemişen Mahallesi  Hükumet caddesinde merkezi yerde,  Erkek öğrenci yurdu ise Sanayi Mahallesinde  yer alıyor. Kız ve erkek  öğrenci yurdu  tek, iki, üç ve dört kişilik odalardan oluşuyor. Barınma ve çalışma ortamlarıyla oldukça konforlu olan yurtlarda; Sabah ve akşam yemekleri tabldot usulu olup, yemekhanelerinde veriliyor.

Yeşilyurt Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları’ının işletmecisi  Cevat Özcan; ”İlçemizde açılan Yüksek Okula  kayıt yaptıran öğrencilerin  yurt  ihtiyaçlarını karşılamak için  bu hizmete talip olduk. Yurtlarımızda  7/24 saat  giriş ve çıkışlar güvenlik kamerası ile denetlenmekte olup,  öğrencilerimize  sabah ve akşam yemeği veriyoruz. Yurtlarımızın  her odasında internet ortamı mevcuttur. Özel mutfağı, lobisi, çamaşırhanesi ve odalarda duş  kabinleri vardır. Bizler eğitimci bir aile mensubuyuz, öğrencilerin sorunlarını  çok iyi bildiğimizi  ve bu sorunları yaşatmamak için yurt işletmeciliği kurallarını ön plana alarak hizmet vermeyi  düşünüyoruz” dedi.

Erkek Öğrenci Yurdu

Yer :  Sanayi Mahallesi No 8
Kapasite : 70 Yatak

Kız Öğrenci Yurdu

Yer : Yemişen mahallesi, Hükumet Caddesi
Kapasite :35 Yatak

İRTİBAT TLF;

0358 312 36 70

0541 680 11 19

Yorum Ekle