Amasya İtimat

HACIALİOĞLU ÇİĞ KÖFTE SALONU HİZMETE GİRDİ

Fatih Şahin Çağpar caddesinde, Hacıalioğlu Çiğ Köfte dükkanını törenle hizmete açtı.

İlçemizde dördüncüsü açılan yeni bir lezzet durağına daha kavuştu, Yeşilırmak mahallesi Çağpar caddesinde 8 Mayıs 2017 Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen Hacıalioğlu etsiz çiğköfte salonun açılışı kurdelesini  Belediye Başkanı Bayram Öztürk kesti.

Hacıalioğlu Çiğköfte salonu işletmecisi Fatih Şahin: ”İşletmemizi açmaktaki amacımız  Taşova halkına Ürün ve servis hizmetinde talep ve beklentilerini karşılamaktır. Hijyen ve kalitenin sürekliliğini sağlamak en büyük hedefimizdir. Ürün ve sistem kalitesi içerisinde mükemmele ulaşmak için tüm çalışanlarımızla beraber en üst performansı sergileyerek kaliteli bir hizmet sunmaktır. İşyerimizde her ayın  beşinde köfte  alan müşterimize  yüzde elli 50 çiğ köfteyi artı olarak hediye ediyoruz. ” dedi.

Zengin damak tadına uygun menüsü ile açılan  Hacıalioğlu Çiğ köfte  salonunu açılışına katılan davetlilere çiğ köfte ikram edildi.

Adı Aklımda tadı damağımda  sloganı ile hizmete giren Hacıalioğlu Çiğ Köfte Salonunda; dürüm, Aile boyu içli köfte ,Dürüm,Kızarmış içli köfte, künefe, lavaş yanında Şamtatlısı, Kadayıf Dolması, Fırın Sütlaç, Kazandibi, Tavuk göğsü, İrmik Helvası sunulmaktadır.

Adres: Çağpar caddesi No: 29 Taşova

TEL: 0 538 827 83 92

 

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.