Amasya İtimat

İYİ PARTİ SEÇİMLERE HAZIR

İYİ Parti Amasya  İl Başkanlığı, İl ve İlçeler Divan toplantısını İşçimen Petrolde  düzenledi.

22 Nisan 2018  Pazar günü saat 14.00’de Taşova İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulunun katılımı ile İşçimen  Petrol’de  düzenlenen   toplantıda  konuşan İYİ Parti İl başkanı Fatih Coşar kendilerine tevdi edilen bu zorlu ve bir o kadar da heyecan verici görevin hayırlara vesile olmasını diledi.

İyi bir Türkiye ve iyi bir Amasya için yola çıktıklarını, zor bir dönem ve zor şartlarda yola çıktıklarının farkında olduklarını kaydeden Coşar , “Gençlerimize iş, Kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. “Dürüstçe, adaletten ayrılmadan, koltuklarda oturarak değil, ayakkabılarımızı eskiterek bütün vatandaşlarımızın ayağına giderek doğruları ve iyileri anlatacağız. Bugünkü iktidarın doğrusuna doğru, yanlış yaptığına da gücümüz ve nefesimiz yettiğince yanlıştır deyip doğruları anlatacağız. Ama bizler İYİ olurken, birileri bizleri, yol arkadaşlarımızı, yöneticilerimizi baskı altına alıp, yollarına taş koymaya çalışmasın, kimse İYİ’lerin sabrını zorlamasın” ifadelerini kullandı.

İl Divan toplantısında İl Başkanı Coşar İl ve ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Başkan Coşar, seçim komisyonlarının kurulması için çalışmalara başlanmasını ve üye kayıtlarının yapılması için çalışmalara hız verilmesini dile getirdi. İl Divanı toplantısı görev dağılımı ile sona erdi.

 

Yorum Ekle