Amasya İtimat

Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı yapıldı

Her ay yapılmakta olan “İlçe Güvenlik Toplantısı (Aralık ayı)  28 Aralık 2017 günü ilçemiz müftülüğü konferans salonunda Kaymakam Kudret Kurnaz başkanlığında yapıldı.
Müftülük konferans salonunda saat 10.00’da başlayan  toplantıya Kaymakam Kudret Kurnaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan, İlçe Jandarma Komutan vekili Binbaşı Şafak Karakoyun, Emniyet Amiri Yılmaz Bolat, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, okul servis araç şoförleri, muhtarlar ve daire müdürleri katıldı.
Toplantı kapsamında Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNiM) görevlileri psikolog Elif Kutluhan ve Burak Balcı tarafından Kadına Yönelik Şiddet konulu seminer verildi.
Toplantıda İlçe güvenliği, trafik güvenliği, emniyet ve asayiş güvenliği, okul servis araçlarının denetimi ve kurallara uyulması, Yol emniyet kontrollerinin yapılması ve okulların güveliği konuları görüşüldü.
Akabinde Aralık ayı Uyuşturucu ile mücadele toplantısına geçildi. Emniyet ve Jandarma tarafından ilçemizdeki uyuşturucu maddeler ile mücadele hakkında genel bilgiler verildi.
Her ay yaptığımız güvenlik toplantısına yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum diyen Kaymakam Kurnaz;
“İlgi alaka noktasında maksimum seviyede katılım gösteriyorsunuz, duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantı katılımcıların istek ve temennilerini sunmasından sonra katılımcıların yeni yılını kutlayan Kaymakam Kudret Kurnaz “Yeni yılın ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle