Amasya İtimat

TOKSOY DER ÜNİVERSİTE ÖRENCİLERİ İLE SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU

Taşova Orman Köylüleri  Sosyal Yardımlaşma ve  Dayanışma  Derneği  ( TOKSOY)  Başkanı,  Gençlik Kolları  Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri üniversitede okuyan öğrenciler ile sabah kahvaltısında   bir araya geldiler.

7 Şubat 2016 Pazar, yarı yıl tatilinin son gününde  saat  10.00’da Konak Kafede  sabah kahvaltısında  buluşan öğrenciler  kahvaltı yaparak keyifli bir ortamda  sohbet ettiler. TOKSOY; kahvaltıda  orman köylülerinden olup, yurdun çeşitli yerlerinde okuyan üniversite öğrencilerini buluşturdu.

TOKSOY Derneği Başkanı Kazım Özdemir kahvaltıda yaptığı konuşmada ; “Orman Köylüleri derneği olarak tanışma , dayanışma etkinliklerimiz kapsamında bugün orman köylüsü olup, üniversitede okuyan öğrencilerle kahvaltı vesilesi ile  beraber olalım, tanışalım  istedik. Geleceğimiz , umudumuz  genç kardeşlerimize, öğrencilerimize dokunabilirsek, onları ne kadar iyilik ve iyilerle buluşturabilirsek, ne kadar çok gençle buluşabilirsek, bizim için gerçek başarı budur” dedi.

Kahvaltıda gelecek  hedeflerine  ancak  okuyan gençlerle ulaşabileceklerini ve kitap okumanın önemini verdiği çarpıcı örnekler ile  dile getiren   Özdemir; “Bizim amacımız sizleri nasıl daha fazla sosyal hayatta nasıl kültürde, eğitimde buluştururuz onun çabasındayız. Her şey sizin için ama asıl yarınlarımız için. Bugünleri iyi değerlendirirseniz  güzel yarınlar  bizleri bekliyor demektir. Bir birimizden kopmayalım, sürekli iletişim halinde olalım, varsa sorunlarınızı çözmek için dernek olarak hep yanınızda  olacağız” dedi.

Kahvaltıya katılan üniversite öğrencilerine GENÇ TOKSOY Başkanı  Aydın Uyar günün anısına kitap dağıttı. TOKSOY Derneği ve GENÇ TOKSOY  üyeleri ile  aile fotoğrafı çektiren  üniversite öğrencilerine ikinci yarı yılda başarılarının  devamı  temennisi ile kahvaltılı toplantı sona erdi..toksoy 001 toksoy 002 toksoy 003 toksoy 005 toksoy 007 toksoy 009 toksoy 010 toksoy 012 toksoy 013 toksoy 015 toksoy 016 toksoy 019 toksoy 021 toksoy 025

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.