Amasya İtimat

Kaymakam Kudret Kurnaz iki Pınarda iftar açtı

2 ay önce ilçemizde göreve başlayan Kaymakam Kudret Kurnaz, köy gezilerini iftar davetleri ile sürdürüyor. 23 Haziran 2015 Salı günü Tekpınar (Kıranürgüp) köyündeki iftar davetini, aynı akşam “Taşova Kültür Akşamı” nedeni ile erteleyen Kaymakam Kudret Kurnaz 24 Haziran Çarşamba günü Tatlıpınar (Darmaderesi) köyündeki iftara katıldı.

 

Kaymakam Kudret Kurnaz, beraberinde Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bünyamin Şahin, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Gündüz ve İlçe Müftüsü Harun Yılmaz ile birlikte Tatlıpınar köyünde iftar açtı. Köy muhtarı Ali Atamtürk ve köy halkı tarafından köy girişinde karşılanan Kaymakamımız, köy halkı ile birlikte iftar yemeği yedi. Yoğun bir katılım ve samimi bir hava içerisinde gerçekleşen iftar yemeğinin ardından köy halkı ile sohbet eden Kaymakam Kudret Kurnaz daha sonra protokol ile birlikte Tatlıpınar köyünden ayrıldı.

Kaymakam Kudret Kurnaz, 25 Haziran 2015 Perşembe günü ise Karsavul köyü Sıtmapınar mezrasında geleneksel hale getirilen iftar davetine katıldı.

 

20150624_200100 20150624_200225

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.