Amasya İtimat

VALİ ÇOMAKTEKİN’DEN ENGELLİ GENCE ZİYARET

İlimiz valisi İbrahim Halil Çomaktekin 22 Kasım 2014 Cumartesi günü beraberinde Kaymakam Emin Kaymak, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Valilik Özel Kalem Müdürü Emrah Taşdelen ile birlikte saat 14.00’de Hükümet caddesindeki evinde 15 yaşındaki engelli gencimiz Murat Saraç’ı ziyaret ederek, annesi Fitnet Caba ve evde eğitim veren öğretmeni Sebiha Torun’dan bilgi aldı.

Murat Saraç’ın 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü”nde Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan’ın vereceği davete katılacağını belirten Vali Çomaktekin, “Murat kardeşimizin ailesini ziyaret ettik. Murat kardeşimiz gerçekten hayata bağlı çok güzel bir kardeşimiz Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Onunla beraber hoşça vakit geçirdik. Kendisi ile şefkatle ilgilenen ve daha iyi yetiştirmek için  çaba gösteren bir ailesi var, kendileri büyük bir özveri gösteriyorlar. Allah’tan acil şifalar, sağlık ve afiyetler diliyorum. Murat’ın gelişmesi için çaba gösteren ailesi ve bütün insanlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Murat Saraç geçtiğimiz yıl Ekim ayında önceki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i Ankara’da ziyaret etmiş,  Bakan Şahin Murat’ın tedavisini yaptırmıştı. Murat’ın sosyal medyada 12 binden fazla takipçisi bulunuyor.

IMG_8989 IMG_8994 IMG_9005 IMG_9008 IMG_9011 IMG_9015 IMG_9021

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.