Amasya İtimat

VALİ İFTAR SOFRASINI KÖYLÜLERLE PAYLAŞTI

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin iftar yemeğinde  Balıca  köyü halkı ile   buluştu. Geleneksel hale gelen iftar çadırlarının sürdüğü ramazan ayında  Ballıca köyü  halkının davetlisi olarak iftar yemeğine katılan ve girişte çiçeklerle karşılanan  Vali  Çomaktekin,  iftar yemeğine katılan bayanları da ziyaret ederek ramazanlarını kutladı.

İftar yemeği sonrası  davet sahipleri gazeteci  yazar –tv  programcısı Ömer Önder , köy muhtarı Engin Bayraktar ve önceki belediye başkanı Ahmet Koç  günün anısına Vali  Çomaktekin’e  plaket  verdiler.

Vali Çomaktekin; Birlik ve beraberliğin oluşumunda manevi değerlerin önemine değinerek; ”Hepinizin ramazan ayını kutluyorum.Aranızda sevgi, saygı ve muhabbet köprülerinin kurulduğunu gördük. Bu mekanda oruç açmanın güzelliği yaşanıyor. Sevgili kardeşimiz Ömer bey davet etti .Bu güzel insanlarla bu ortamda orucumuzu açtık iyi ki de geldik. Bizi millet yapan, birliğimizi beraberliğimizi sağlayan, kardeşliğimizi pekiştiren çok önemli milli  ve manevi değerlerimiz vardır. Oruç insanların enpati  yapmasını sağlıyor. Hepinize şükranlarımı sunuyorum.Sağlık ve afiyet diliyorum Allah hepinizden razı olsun diyor . hayırlı ramazanlar diliyorum.dedi.

İftar yemeğini düzenleyen Ömer Önder , “Vali bey davetimizi kabul etti köyümüze geldi bizi çok mutlu etti. Bu iftarın düzenlenmesinde  desteğini esirgemeyen Muhtarımız Engin Bayraktar  beye , Sezai Cingöz beye teşekkür ediyorum “dedi.

300 Kişilik iftar sofrasında  buluşan Vali Çomaktekin, yemek sonrası  çay içerek vatandaşlarla sohbet etti.

_MG_2537 _MG_2539 _MG_2541 snapshot_001 snapshot_003 snapshot_004 snapshot_005 snapshot_006 snapshot_007 snapshot_008 snapshot_009 snapshot_010 snapshot_011 snapshot_012 snapshot_013 snapshot_014 snapshot_015 snapshot_016 snapshot_017

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.