Amasya İtimat

BAYRAM ÖZTÜRK BAŞKANLIK KOLTUĞUNA OTURDU

 

         AK Parti’nin 30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkması sonucu Belediye Başkanlığını kazanan Bayram Öztürk, kurban keserek Belediye başkanlık makamına geçti.

Belediye Başkanı  Bayram Öztürk, mazbata törenine İl Başkanı Osman Faik Salman, İl Genel Meclisi  üyeleri,İlçe Başkanı Tekin Sobacı ve yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.  Mazbata törenine katılan İl Başkanı Salman;        “ Seçim sonuçlarının Taşova’mıza ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Bayram  Beyi tebrik ediyorum,Bütün mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum. Bizim Taşova’ya bir özür borcumuz var gereğini yapacağız. İl başkanlığı olarak Başbakanımızın da desteği ile çalışmalarını sonuna kadar destekleyeceğiz  “dedi.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk de kısa konuşmasında, “Siyaset alanında,belediyecilik alanında yeni bir süreç başladı. Oy veren vermeyen ,katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Binası önünde çiçekle karşılayan Özgür Özdemir, makam odasında koltuğu Bayram Öztürk’e verdi. Burada  devir teslim koşması  yapan Özdemir. Bayram Öztürk’ e başarılar dilerken, belediyeciliğin zorluklarını dile getirerek, yeni belediye başkanı Bayram Öztürk’ü kutladı ve kendisine her zaman yardımcı olabileceğini açıkladı. İl Başkanı Osman Faik Salman burada da destekleyici açıklamalar yaptı. Daha sonra Kadın Kolları başkanı Tuğba Hemşin ve ekibine ,Gençlik Kolları Başkanı  Selim Şahin’e teşekkür etti. Kadın Kolları Başkanı Tuğba Hemşin ;”Zaferin adını inançla azmim birleşimi dedik, Önce Rabbime sonra Bayram hocama inandık.Halkımızın desteği sonsuzdu. Lidere inandığınızda çalışmalar daha başarılı oluyor. Bugün bunu yaşıyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra tebrikleri alan Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile kutlamaya gelenler günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Yorum Ekle

CEVAPLA

Yorumunuzu giriniz.
Lütfen isminizi giriniz.